Öğretmen Başvuru Formu

5 Temmuz 2012 tarihinde açılış onayını alan Özel Ankara Sanayi Odası (ASO) Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 17 Eylül 2012’de “ASIL OLAN EĞİTİM” sloganı ile eğitim-öğretime başlamıştır. Okulumuz tamamı burslu olan öğrencileri ile iyi bir akademik eğitim, iyi bir mesleki eğitim, iyi bir yabancı dil eğitimi ve geliştirilmiş kişilik eğitimleri ile yer yıl eğitim öğretim kalitesini bir üst basamağa taşıyarak ilerlemektedir. Elektrik Elektronik Teknolojisi alanı, Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Alanı, Makine ve Tasarım Teknolojisi Alanı, Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı olan okulumuzun atölye ve laboratuvarları tam donanımlıdır.

2023 – 2024 eğitim öğretim yılından itibaren okulumuzda görevlendirilmek üzere her branştan akademik ve teknik öğretmen başvuruları kabul edilecektir.

1. Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,
  2. Formasyon eğitimini tamamlamış,
  3. Alanında en az 3 (üç) yıl, tercihen 5 (beş) yıl tam zamanlı olarak çalışma deneyimi sahibi,
  4. İletişim becerileri kuvvetli, öğrenmeye açık, takım çalışmasına yatkın,
  5. İyi derecede İngilizce bilen (tercihen)
  6. Kurum değerlerine sahip çıkabilen öğretmen adaylarını aramaktayız.

Bu bir başvuru havuzu oluşturma ilanıdır. Belirtilen tarihe kadar başvurusunu yapmış olan aday öğretmenler arasından 2023 – 2024 eğitim öğretim yılı ihtiyacına göre gerekli görülen alan ve branşlarda görüşme daveti oluşturulacaktır.

Alan dışı başvurular kesinlikle değerlendirmeye alınmayacaktır. Tüm başvurular gizlilik esasına göre değerlendirilecektir.

2023 ASOTEK, Tüm hakları saklıdır.